Exing Construct, Accesorii pentru acoperis, Profile si accesorii gipscarton, Accesorii izolatii termice, Accesorii pentru hidroizolatii, Profile de tencuiala, Alte accesorii pentru constructii, Organe de asamblare, Accesorii tavan casetat, Vata minerala de sticla si bazaltica, Impregnati, solutii si aditivi, Scari, Scule,

Distributie materiale de constructii, Profile, Plasa fibra sticla, Dibluri, Vata minerala, Scule, Accesorii hidroizolatii, Accesorii izolatii termice, Accesorii acoperis-Youtube Distributie materiale de constructii, Profile, Plasa fibra sticla, Dibluri, Vata minerala, Scule, Accesorii hidroizolatii, Accesorii izolatii termice, Accesorii acoperis-GooglePlus Distributie materiale de constructii, Profile, Plasa fibra sticla, Dibluri, Vata minerala, Scule, Accesorii hidroizolatii, Accesorii izolatii termice, Accesorii acoperis-Facebook
,Exing Construct-Distributie materiala de constructii, SC Exing Construct SRL-contul_meu
Contul meu

Informatii livrare

produsele,construct,depozitarii,produse,livrate,utilizarii,calitate,certificatele,corespunzatoare,misiunea,garantia,

Misiunea noastră este să fim un partener de încredere pentru colaboratorii noștri, să oferim o gamă cât mai completă de produse în cel mai scurt timp.

  • Livrările se fac în max. 48 ore de la lansarea comenzii, cu autoutilitarele proprii precum și prin firme specializate de curierat.

  • Produsele comercializate de Exing Construct sunt livrate în ambalajul original (legături, cutii, role) și sunt însoțite de factură fiscală.

  • Articolele care se pot livra și în cantități mai mici, sunt menționate în catalogul de produse.

  • Produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ standardelor în vigoare.

  • În cazul depozitării conforme, produsele noastre își păstrează calitatea pe timp nelimitat, sau până la expirare, dacă este cazul.

  • Garanția se aplică doar în cazul depozitării și utilizării corespunzătoare.

  • Certificatele de calitate și de performanță sunt emise de producător și se pot solicita de la biroul tehnic al firmei Exing Construct.

  • Prețurile în Euro sunt actualizate zilnic și se calculează la cursul BNR din ziua respectivă.

  • Condițiile generale de transport sunt aplicabile clienților noștri cu care suntem în relații contractuale.