Exing Construct, Accesorii pentru acoperis, Profile si accesorii gipscarton, Accesorii izolatii termice, Accesorii hidroizolatii si drenaj, Profile de tencuiala, Alte accesorii pentru constructii, Organe de asamblare, Accesorii tavan casetat, Vata minerala de sticla si bazaltica, Impregnanti, solutii si aditivi, Scari, Scule,

Exing Construct - Distributie materiale de constructii-contul_meu

De ce noi

produsele,construct,completa,livrate,depozitarii,produse,comercializate,conditiile,lansarea,relatii,contractuale,

De ce noi-IMG_20170810_1416330.jpg Prin acest site ne adresăm partenerilor cu care suntem în relații contractuale, pentru a sprjini comunicarea, respectiv pentru a facilita lansarea comenzilor. Totodată dorim să vă prezentăm o viziune completă asupra produselor comercializate de noi, asupra prețurilor și a disponibilităților pe moment. Site-ul este personalizat pentru fiecare client în parte și conține toate condițiile comerciale negociate.

Misiunea noastră este să fim un partener de încredere pentru colaboratorii noștri, să oferim o gamă cât mai completă de produse în cel mai scurt timp.
  • Livrările pentru comenzi de peste 500 RON, in limita posibilitatilorse fac în max. 48 ore de la lansarea comenzii, cu autoutilitarele proprii precum și prin firme specializate de curierat.
  • Produsele comercializate de Exing Construct sunt livrate în ambalajul original (legături, cutii, role) și sunt însoțite de factură fiscală.
  • Articolele care se pot livra și în cantități mai mici, sunt menționate în catalogul de produse.
  • Produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ standardelor în vigoare.
  • În cazul depozitării conforme, produsele noastre își păstrează calitatea pe timp nelimitat, sau până la expirare, dacă este cazul.
  • Garanția se aplică doar în cazul depozitării și utilizării corespunzătoare.
  • Certificatele de calitate și de performanță sunt emise de producător și se pot solicita de la biroul tehnic al firmei Exing Construct.
  • Prețurile în Euro sunt actualizate zilnic și se calculează la cursul BNR din ziua respectivă.
  • Condițiile generale de transport sunt aplicabile clienților noștri cu care suntem în relații contractuale.

Povestea punctului de pe i

Povestea punctului de pe i