Exing Construct, Accesorii pentru acoperis, Profile si accesorii gipscarton, Accesorii izolatii termice, Accesorii pentru hidroizolatii, Profile de tencuiala, Alte accesorii pentru constructii, Organe de asamblare, Accesorii tavan casetat, Vata minerala de sticla si bazaltica, Impregnati, solutii si aditivi, Scari, Scule,

Exing Construct - Distributie materiale de constructii-contul_meu

Povestea punctului de pe i

reprezinta,construiti,coboare,denumirii,povestea,nascându-se,pozitie,contribuind,împreuna,stimate,partener,

Povestea punctului de pe i
Un punct reprezintă în general un semn de punctuație, semn de ortografie.
 
Un punct la sfârșitul unei propoziții sau un punct pe litera “i” al unui nume care explică de unde și incotro se îndreaptă această poveste.

Văzut de la distanță de citire e o formă rotundă, perfectă ca și definiție, e un mic accesoriu folosit zilnic de toată lumea.

DAR, observat la microscop, mărit la dimensiune multiplicată, ni se dezvăluie o viață independentă și multiformă.

Exact cum s-a întâmplat în cazul punctulețului simpatic și albastru al nostru, care stând în decursul a doua decenii pe litera ‘’i’’ trecând de majorat, s-a hotărât să coboare in fața denumirii și să-și arate povestea  anume, că născându-se acum 20 de ani a fost ferm pe poziție, contribuind umăr la umăr împreună cu Dvs. stimate Partener să vă realizați proiectele dorite, să vă ridicați casa visurilor, să construiți un viitor frumos și prietenos.

Mulțumindu-vă pentru încrederea acordată până în prezent, am dori ca colaborarea noastra să continue pe mai departe bazându-se pe aceleași principii etice și corecte, în idea să putem spune:

“Construim o lume mai bună”